Hvem er vi?

Innhold og gode tekster er det vi kan aller best.

Teamet i Text Me brenner for jobben sin. Vi satser på høy tekstlig kompetanse, innovative løsninger og solide strategier – alt for at innhold og tekst skal være av god kvalitet. Det kan være mange løse tråder når man jobber med markedsføring, og kanskje sliter du med å samle dem. Text Me hører på det du har å si, samler ideene og tankene dine – og kommer med en løsning som passer akkurat deg. Du har ideen, vi har kompetansen.

Hvor er vi?

Vi er et tekstbyrå som holder til i Grimstad, Aust-Agder.

Etter flere år i mediebransjen ble Text Me startet av gründer og daglig leder Linn Kjøllmoen (tidl. Husby). Per i dag består bedriften av 5 konsulenter med kompetanseområde innen tekst, grafisk design og webdesign. Text Me har hatt stor suksess med prosjekter både lokalt, regionalt og nasjonalt, og vi fortsetter å vokse betydelig.

Slik jobber vi

Text Me skaper innhold etter inbound-marketing metoden. Det vil si at vi markedsfører tekstlig innhold for å gi bedriften din økt synlighet og salg. Ved å opprette en blogg for bedriften gir vi verdi til kundene dine. Dette vil i det lange løp føre til sterkere kunderelasjoner, og økt verdiskapning. I tillegg hjelper vi deg å kartlegge hvem dine ideelle kunder er, slik at du lettere kan henvende deg til de kundene som er relevante for deg og din bedrift.

Det er viktig for oss med et solid grunnlag, derfor hjelper vi deg med å utvikle en strategi for bedriften din. Kanskje ønsker du å få flere abonnenter til nyhetsbrevet ditt, få flere likes på Facebook, bygge en sterk merkevare, eller få nye kunder. Vi utvikler og implementerer strategiene, og produserer alt du måtte trenge av tekst og innhold.

Send oss en e-post da vel!

Hilsen