fbpx
Velg en side

PERSONVERNERKLÆRING

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger etter GDPR-standarder

Denne personvernerklæringen gjelder for Text Me AS sitt nettsted. Text Me AS (org.no.917 180 032) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden textme.no.

1. Personopplysninger som behandles 
Text Me samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes er: – Firmanavn – Kontaktperson – Firmaadresse/fakturaadresse – Telefonnummer og e-postadresse – Informasjon om din bruk av nettsiden i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

2. Hvordan informasjon innhentes?
Text Me samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter, løsninger, tjenester eller verktøy.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når én ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på vår nettside
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Når én laster ned dokumenter, e-bøker, verktøy fra vår nettside
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Text Me benytter informasjonskapsler (cookies). Ved oppkobling til vårt nettsted, kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn).

3. Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Åpen informasjon i Brønnøysundregisteret vil bli lagt til firmaprofilen.

4. Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på nettsiden: textme.no og lagres i vårt CRM-system og MailChimp, vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon. Vi benytter Google Analytics for registrering av informasjonskapsler som identifiserer bruk av vårt nettstede. Hensikten med å samle denne informasjonen er å få bedre forståelse av markedet, interesseområder, og gi mulighet til å tilpasse vår kommunikasjon for å skape brukervennlige opplevelser.

5. Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Text Me kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Text Me.

7. Rettigheter
Som bruker av nettsiden vår har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Text Me AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

8. Kontaktinformasjon
Text Me AS, Bark Silas vei 5, 4876 Grimstad
Telefon: 97 63 90 97 – [email protected]

* Cookies
* «Cookies» – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin: Cookies brukes på de fleste nettsteder for å ta vare på informasjon på tvers av sidevisninger. En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din enhet. Du har mulighet til å velge bort bruk av cookies, men det er stor risiko for at nettsiden ikke fungerer optimalt dersom bruk av cookies ikke aksepteres. I de fleste nettlesere kan du endre innstillingene slik at nettleseren ikke muliggjør bruk av cookies. De fleste nettlesere lar deg også slette cookies som allerede er lagret på din enhet. Hvordan du aktiverer, deaktiverer og sletter cookies varierer fra nettleser til nettleser, og du finner informasjon om dette på leverandørens nettsted eller under «Hjelp» i nettleseren.